vrijdag 30 november

Co-Motion

Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi

muziek

Een spannende set met referenties naar jazz uit de jaren '50 en '60 onder hyperactuele en bevlogen verhalen van een GenZ migrant.

Componist en drummer Kobe Gregoir en zijn Group treden vanavond op in een eigentijdse samenwerking met de in Congo geboren en in Nederland woonachtige spoken word artiest Daniëlle Zawadi. Verwacht een spannende set met referenties naar jazz uit de jaren '50 en '60 onder hyperactuele en bevlogen verhalen van een GenZ migrant.


Kobe's passie voor muziek leidde hem naar het jazzconservatorium van Den Haag, waar hij met glans afstudeerde. Zijn groeiende reputatie in de jazzwereld heeft hem op het podium gebracht metartiesten als Jef Neve, Bart Defoort, en The Hop Sh Bam Connection. Met Europese en Aziatischetournees achter de rug, kreeg Kobe van het Conservatorium in Den Haag de opdracht om deel te nemen aan het grootschalige stadsproject Wij Den Haag. Hier ontstond het idee om spoken worden rap te combineren met jazz, een combinatie die naar meer smaakt.

Daniëlle Zawadi (1999) is een talentvolle schrijver en spoken word artiest. Geboren in deDemocratische Republiek Congo en opgegroeid in Nederland, vertelt ze verhalen over de ervaringvan jong zijn in Nederland als tweede generatie migrant. Haar werk onderzoekt haar bicultureleachtergrond, de evolutie van vriendschap, en de perspectieven van GenZ. Daniëlle legt haarbelevingswereld vast met een unieke mix van Nederlandse, Franse en Engelse woordkeuzes, waardoor haar verhalen als herkenbare foto's aanvoelen voor velen.

In maart 2024 presenteerde Kobe zijn debuutalbum bij het gerenommeerde W.E.R.F. Records. Dit bescheiden meesterwerk eert niet alleen de hoogtijdagen van de jazz uit de jaren '50 en '60, maar is dankzij de spoken word bijdragen van Daniëlle Zawadi ook volledig actueel.

Line-up

Daniëlle Zawadi - Spoken word, Carlo Nardozza - Trompet, Claudio Jr. De Rosa - Saxofoon, Vivienne ChuLiao - Piano, Ignacio Santoro - Contrabas, Kobe Gregoir - Drums

tickets
prijs:

VVK: €10,00/15,00
ADD: €17,50

datum:
vrijdag 30 november
locatie:

Brebl

deuren:
20:00 uur
aanvang:
20:30 uur
taal:
all languages
facebook event

Media

No items found.