zondag 10 maart

Macho

Erwin Kiene

dans

Opgroeiend tussen zijn opa, vader, ooms neven en broer kijkt performer Erwin Kiene naar de verschillende vormen van wat men "mannelijkheid' noemt.

We leven in een tijd waarin we gender opnieuw mogen bekijken. Welke waarde zijn er aan de verschillende rollen toegekend? En wat voor man wil, kan ik zijn? Door in de huid te kruipen van de mannen in zijn leven, verandert de kijk van Erwin Kiene op zichzelf en de wereld waarin hij is opgegroeid. Door middel van muziek en dans komt ieder familielid tot leven en worden hun worstelingen, trots en humor zichtbaar. De voorstelling is een feest vol beweging en neemt je mee naar zijn Guyanese familie.

"Kiene is een ijzersterke danser en krumpt er in de verschillende choreografieën op los. Het is een feest om naar te kijken..." - Theaterkrant

Erwin Kiene is een allround performer en gespecialiseerd in de stijl krump. Als schrijver, speler en danser heeft Erwin meegewerkt aan verschillende voorstellingen van LostProject Amsterdam. Meest recente productie waar hij in speelt is OSSO van Priscilla Vaudelle/Frascati/SubUrbia. Erwin deed in 2023 mee aan het nieuwe makers festival 'RRReuring'' bij Podium Mozaïek en ontwikkelde daar zijn eerste solovoorstelling.

Erwin deed in 2023 mee aan het nieuwe makers festival 'RRReuring'' bij Podium Mozaïek en ontwikkelde daar zijn eerste solovoorstelling. Tijdens Under Construction van Frascati Producties heeft hij deze solo uitgewerkt.

Credits

Concept en spel: Erwin Kiene
Choreografie: Erwin Kiene
Begeleiders: Dionne Verwey, Priscilla Vaudelle, Elike Roovers
Tekstbegeleiding: Smita James
Sound designer: Gery Mendes

tickets
prijs:

VVK €10,00/15,00
ADD €17,50

datum:
zondag 10 maart
deuren:
19:00
aanvang:
20:00
taal:
Dutch
facebook event

Media

No items found.

Tips

No items found.