Otis’ Hot Club, een avond vol hot club-style jazz in Brebl!

Mozes Rosenberg & Anton Goudsmit, Eva sur Seine en het Robin Nolan Trio
Op zaterdagavond 23 september start Meneer Otis het nieuwe culturele seizoen in Brebl met een avond vol hot club-style jazz!

Programma

Drie absolute topacts uit de scene laten op geheel eigen wijze horen wat de stijl op dit moment te bieden heeft. Niemand minder dan gitaarvirtuozen Mozes Rosenberg & Anton Goudsmit dagen elkaar deze avond uit in duo formatie, Eva sur Seine (Eva Scholten, Thomas Baggerman, Max Baggerman en Jort Terwijn) brengt een combinatie van verfijnde zang en virtuoos gitaarspel die het best omschreven kan worden als Ella Fitzgerald meets Django Reinhardt en het Robin Nolan Trio neemt je mee op een muzikale reis van Transsylvanië, naar het Parijs van de jaren ‘30 en tot aan de muziek van George Harrison en The Beatles!

Wijn!

Ben jij een naast jazz ook een wijnliefhebber? Keuze genoegbij Otis’ Hot Club! Delícia, bekend van o.a. de kekke wijnbar tijdens hetvoormalige Otis Park Festival, rijdt deze avond Brebl binnen op hunbakfiets-wijnbar. Een mobiele oase vol verrukkelijke wijnen en wijncocktails,zorgvuldig samengesteld door sommelier Gil Xavier. Laat de jazz je nog beterklinken met een goed glas wijn en de wijn je beter smaken met een flinke portiehete jazz bij Otis’ Hot Club!

Media

Photo's

No items found.