zondag 7 april

Karakter

Justin Samgar | GEANNULEERD

storytelling

Wegens omstandigheden gaat deze voorstelling niet door. Kaarthouders zijn gecontacteerd.

Justin Samgar laat in deze muzikale show met spoken word en storytelling zien dat de dieptepunten in zijn leven hem naar grotere hoogtes hebben kunnen brengen.

Een verhaal over persoonlijke groei, liefde en vergeving.

Hij is opgeroeid in een sekte en al jong ontsnapt. Op het podium ziet hij zichzelf dan ook een beetje als een sekteleider. Je kan hem volgen op Instagram. Hij kan zijn volgers vertellen hoe hij dankbaar is geworden voor de pijnlijkste momenten uit zijn leven. Door te bepalen en te beseffen hoe hij naar de wereld wenst te kijken.

Voor de KARAKTER-theatershow hebben muzikanten Avi Kishna en Deniz Kavafoglu nieuwe muziekstukken gecomponeerd.

Theaterkrant (recensie) 'Justin Samgar speelt een charismatische sekteleider met veel podiumuitstraling en zijn spoken word stukken zijn overtuigend en ontroerend.'

Parool (interview) Spokenwordartiest Justin Samgar de Verteller brak met zijn Jehova’s-familie: ‘Iedereen buiten de gemeente hoorde bij de duivel’  

NRC (interview) Justin Samgar: ‘Huiselijk geweld is een van de dingen die me hebben gevormd’

Justin Samgar is als spoken word artiest actief in Nederland en België sinds 2009. Een pionier in de spoken word community op vele vlakken. Hij is dan ook meerdere keren genomineerd voor prijzen, zoals het NK Poetryslam en de Spoken Awards. Naast literatuur is zijn grote liefde muziek en dat kun je horen. Zijn stem, ritme en openheid in zijn performances spreken boekdelen. Al staat hij met al het gemak van de wereld alleen op het podium, wordt hij graag vergezeld door muzikanten. Justin heeft het gevoel dat de juiste muziek zijn verhalen een diepere dimensie geeft.

Met zijn ‘alledaagse ego’ Justin Samgar probeert hij het archetype van de minnaar te laten zien in de verhalen die hij deelt. Zijn zoektocht naar liefde is de rode draad in al zijn teksten en performances. Afgelopen jaren heeft hij gewerkt aan een spoken word album en theatershow onder de naam KARAKTER, waarmee hij zichzelf volledig bloot geeft aan de wereld.

Credits:

Tekst & spel: Justin Samgar de Verteller
Muziek: Deniz Kavafoglu op handpan & Avi Kishna op sarod
Feedback & input: Stephanie Louwrier, Jose Montoya, Elisabeth Boor, Sahand Sahebdivani

tickets
prijs:

VVK €10,00/15,00
ADD €17,50

datum:
zondag 7 april
deuren:
19:00 uur
aanvang:
20:00 uur
taal:
Dutch
Extra:

Duur: 80 minuten

Toegankelijkheid

facebook event

Media

No items found.